Co odróżnia bardzo dobrego sprzedawcę od wybitnego? Praktyczna prelekcja o nawykach, mentalu, planowaniu i budowaniu wewnętrznej motywacji w sprzedaży.
Mentalny trener sprzedaży, Sandler Training
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Feugiat purus non hendrerit blandit amet adipiscing dui. Et molestie aliquet gravida interdum non molestie enim. Lacus leo nunc dui sapien pharetra felis mi. Sed cursus pellentesque nibh ut. Molestie leo vivamus porttitor erat at libero nibh. Vestibulum scelerisque vel pharetra pellentesque ullamcorper et. Quis neque accumsan orci sed ligula phasellus sed.
Et urna ac et maecenas fusce amet. Nibh nec commodo massa sed. Tincidunt porttitor in pharetra egestas sit neque ac lacus. Amet a nunc et cum. Odio at volutpat volutpat in leo eget ipsum diam elementum. Erat magna arcu orci lorem senectus orci fringilla. Tincidunt metus nisl vitae maecenas pretium aliquet. At id pharetra in vestibulum lectus pellentesque venenatis molestie. Nibh ut facilisis.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur ac quis et pellentesque et id faucibus hac facilisis nisi quam euismod pellentesque id est integer felis ac quis vel molestie tristique justo ultricies dui quis tortor hendrerit quam turpis feugiat fames dictumst eu sagittis augue semper euismod.
Podczas tej prelekcji wspólnie przyjrzymy się temu, co naprawdę odróżnia bardzo dobrego sprzedawcę od wybitnego. Zajrzymy do świata skutecznego planowania, stawiania ambitnych, ale realnych celów i budowania mentalnej odporności. Uczestnicy poznają pojęcie „króla nawyków” i „nano-nawyków” – mikrozachowań, które codziennie składają się na wielkie wyniki. Opowiem o tym, jak tworzyć własny system wewnętrznej motywacji – szczególnie potrzebny wtedy, gdy jest pod górkę i zewnętrzne bodźce zawodzą. To prelekcja dla tych, którzy chcą nie tylko sprzedawać, ale robić to świadomie, efektywnie i z głową.
Powitanie uczestników wydarzenia, przez gospodarzy. Wprowadzenie w klimat konferencji i przedstawienie agendy.
Po intensywnym przedpołudniu pełnym wiedzy, inspiracji i networkingowych rozmów, czas na regenerację sił – również tych kulinarnych!